设为首页收藏本站

中华财会网论坛

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
返回列表 发新帖
楼主: admins

轻松与幽默

zuihaodea 发表于 2011-9-8 17:53:29 | 显示全部楼层
stuv835 发表于 2011-10-2 15:07:32 | 显示全部楼层
火星人 发表于 2012-7-10 09:59:22 | 显示全部楼层
&#39
有才呀!
&#39

呵呵,你也是这么认为的呀,

看了蛮搞笑的呀

期待在看到这样的帖子

支持下。。。

signature---------------------------------------------------------------------
earlier this week, we have seen the  nike free run "leading scorer" away match colors. with the mavericks and oklahoma city thunder below competition, recently a "leading scorer" home match colors also came to the fore. this double to thunder home colour gives priority to tone, this nike free 3.0 v2 still cancelled flywire technology, vamp with meaningful whole design, including representative durant parents&#39 "wp" on, the abstract "berry farms" on represents durant in washington berry farms outside the park on the streets alone 60 points. blue translucent sole match orange swoosh and heel of ornament, visit fortune-teller very relaxed.
baoqunfei 发表于 2012-9-6 16:29:38 | 显示全部楼层

谢 谢分享

谢 谢分享
baoqunfei 发表于 2012-9-16 15:40:03 | 显示全部楼层

很好 顶

谢谢您的分享 顶
hqdhqd520520 发表于 2012-11-7 08:18:59 | 显示全部楼层
不错,谢谢分享

hogan interactive
outlet hogan
dghgp 发表于 2012-12-24 16:00:20 | 显示全部楼层
笑一笑要少不少在、皱纹,顶呱呱会计代理www.dggpr.com
成都公司注册www.962540.com
oyster1234 发表于 2013-3-1 15:44:07 | 显示全部楼层

xifdfdjkfjkd

楼主,你的高尚情操太让人感动了。在现在这样一个物欲横流的金钱社会里,竟然还能见到楼主这样的性情中人,无疑是我这辈子最大的幸运。让我深深感受到了人性的伟大。楼主的帖子,就好比黑暗中刺裂夜空的闪电,又好比撕开乌云的阳光,一瞬间就让我如饮甘露,让我明白了永恒的真理在这个世界上是真实存在着的。只有楼主这样具备广阔胸怀和完整知识体系的人,才能作为这真理的惟一引言者。看了楼主的帖子,我陷入了严肃的思考中。我认为,如果不把楼主的帖子顶上去,就是对真理的一种背叛,就是对谬论的极大妥协。因此,我决定义无返顾地顶了!
lovefootball 发表于 2013-4-26 15:33:07 | 显示全部楼层